Over ons


Wegwijs in Oisterwijk is een plek waar alle inwoners, verenigingen, organisaties, vrijwilligers en professionals in Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk elkaar vinden. 

Inleiding

De werkgroep ‘Wegwijs in Oisterwijk’ - bestaande uit een aantal leden van de Vereniging van hulpverlenende vrijwilligersorganisaties (VHVO) en de Gemeente Oisterwijk - heeft bij haar leden een behoefte ervaren tot een verbeterde informatievoorziening. Ongeveer tegelijkertijd heeft de Gemeenteraad van Oisterwijk opdracht gegeven tot een Sociale Kaart. Beide zijn verenigd in ‘Wegwijs in Oisterwijk’. 

Doel

Wegwijs in Oisterwijk wil alle inwoners van de gemeente Oisterwijk zo breed mogelijk informeren over alle voorzieningen en activiteiten in onze gemeente. Het streven is om alle beschikbare informatie over activiteiten en organisaties te verzamelen, en overzichtelijk aan te bieden aan de inwoners. 

Groei

Wegwijs in Oisterwijk is in opbouw. Dit betekent dat nog niet alle bedrijven en organisaties in de gemeente Oisterwijk in de Sociale Gids en Gemeente Gids staan. En ook daarna zullen er nieuwe organisaties bijkomen en anderen verdwijnen. Wegwijs in Oisterwijk is dan ook een ‘levend document’.

Mist u gegevens? Dan kunt u dat op de pagina van betreffende organisatie doorgeven middels de 'Suggestie doorgeven' knop. Mist u een organisatie, neem dan contact met ons op via contact.


Het logo van Wegwijs in Oisterwijk is gebaseerd op de bloem van de tormentil, een plantje met geneeskrachtige werking dat voorkomt op de Kampina. (Ontwerp Casper Boot | Zilverblauw)