Details

Dinsdag 19 september 2023 van 19:30 tot 20:30 uur
Afgelopen
Bibliotheek Oisterwijk
Spoorlaan, Oisterwijk, Nederland

Nederlandstalige film ‘Ongeletterd’

De maand september is de maand van de basisvaardigheden. Gedurende deze themamaand besteedt de Bibliotheek samen met het Taalhuis extra aandacht aan de basisvaardigheden lezen, schrijven, rekenen en computergebruik. Een van de activiteiten tijdens deze maand is de film ‘Ongeletterd’.

De film gaat over een vrouw die moeite heeft met lezen en schrijven. Maar ze laat het er niet bij zitten. Ze gaat naar school om het beter te leren. Hierdoor krijgt ze meer zelfvertrouwen en heeft ze minder stress. Ze is klaar voor een nieuwe toekomst.

 Als je moeite hebt met de basisvaardigheden lezen, schrijven, rekenen en/of computergebruik dan is dat heel lastig. Veel mensen schamen zich om het toe te geven waardoor ze het proberen te verbloemen. Dat kost heel veel energie en is niet nodig. Bij het Taalhuis en de Bibliotheek zijn er namelijk eenvoudige trainingen om beter te worden in die vaardigheden.

Ken je iemand die moeite heeft met de basisvaardigheden lezen, schrijven, rekenen en/of computergebruik? Wijs deze persoon dan op deze film of kom samen. De film is Nederlands gesproken. Natuurlijk ben je ook welkom als je gewoon geïnteresseerd bent in de film.

Reacties

Over de organisator

De Bibliotheek Oisterwijk en Moergestel
De Bibliotheek Oisterwijk en De Bibliotheek Moergestel zijn 2 van de 15 vestigingen van De Bibliotheek Midden-Brabant. Je kunt bij ons te...... Lees meer