Details

Donderdag 26 januari 2023 tussen 20:15 en 23:30
Afgelopen
Lavendel 9, Oisterwijk
Terugkerende
Wekelijks op donderdag tot en met 2 maart 2023

Donderdagavond is het in de sporthal van wijkcentrum Pannenschuur een grote bron van sportiviteit. Op deze avond vanaf 20.30 uur tot 23.30 uur wordt door de circa 20 leden van Tafeltennisvereniging de Pannenschuur een aardig balletje geslagen.

Een sportieve crew vertegenwoordigd onze vereniging, je kunt vanaf 14 jaar bij ons terecht om een balletje te slaan. Tot onze grote spijt is het op dit moment nog niet mogelijk om een jeugdafdeling te starten. Zodra dit wel tot de mogelijkheden behoort zullen wij u hierover zo snel mogelijk berichten.

De sport wordt vooral op een recreatief niveau beoefend. Daarnaast spelen een aantal leden in teamverband competitie in de TTL. Maar het allerbelangrijkste blijft toch wel de gezelligheid. Na afloop nog even gezellig iets drinken, napraten over de avond of gewoon slap kletsen staan hoog in het vaandel.

Zou u ook eens een keer een balletje willen slaan en sfeer willen proeven, dan bent u op donderdagavond vanaf 20.15 uur van harte welkom in Wijkcentrum Pannenschuur.

Donderdag van 20.15 uur tot 23.30 uur

Over de organisator

Nathalie Hommen-Driessen
Secretaris van Wijkcentrum Pannenschuur... Lees meer