Details

Donderdag 3 februari 2022 van 20:15 tot 23:30 uur
Afgelopen
Lavendel 9, Oisterwijk
Terugkerende activiteit
Wekelijks op donderdag tot en met 28 juli 2022

Donderdagavond is het in de sporthal van wijkcentrum Pannenschuur een grote bron van sportiviteit. Op deze avond vanaf 20.30 uur tot 23.30 uur wordt door de circa 20 leden van Tafeltennisvereniging de Pannenschuur een aardig balletje geslagen.

Een sportieve crew vertegenwoordigd onze vereniging, je kunt vanaf 14 jaar bij ons terecht om een balletje te slaan. Tot onze grote spijt is het op dit moment nog niet mogelijk om een jeugdafdeling te starten. Zodra dit wel tot de mogelijkheden behoort zullen wij u hierover zo snel mogelijk berichten.

De sport wordt vooral op een recreatief niveau beoefend. Daarnaast spelen een aantal leden in teamverband competitie in de TTL. Maar het allerbelangrijkste blijft toch wel de gezelligheid. Na afloop nog even gezellig iets drinken, napraten over de avond of gewoon slap kletsen staan hoog in het vaandel.

Zou u ook eens een keer een balletje willen slaan en sfeer willen proeven, dan bent u op donderdagavond vanaf 20.15 uur van harte welkom in het wijkgebouw De Pannenschuur.

Donderdag van 20.15 uur tot 23.30 uur

Over de organisator

Wijkcentrum Pannenschuur
https://www.wijkcentrumpannenschuur.nl/... Lees meer